Sreda, 29/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
29/12Académica vs Trofense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/12/2021 19:11
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz portugalske Segunde, a ovog puta smo se opredelili za duel između Akademike i Trofensea. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Akademika

Nekadašnji prvoligaš pruža katastrofalne partije u ovogodišnjem izdanju Segunde, a sigurno je da je najbolji pokazatelj za to i trenutno pretposlednje mesto na tabeli sa samo sedam sa osvojenih bodova, čime je ovaj tim jedan od glavnih kandidata da na kraju godine napusti Segundu i preseli se u treću ligu.
Do sada je Akademika odigrala petnaest mečeva u sezoni i ostvarila samo jedan trijumf, četiri remija i čak deset poraza.
U prošlom kolu je pretposlednja ekipa na tabeli ruku na srce odigrala jedan sjajan meč i remizirala na gostovanju kod Mafre, kada je bilo 2:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Akademika ima skor od jednog trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Trofense

Za razliku od Akademike, utisak je da svi navijači Trofensea imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, njihova omiljena ekipa se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, ali ima samo sedam bodova manjka u odnosu na tim koji će na kraju kroz baraž pokušati da dođe do najkvalitetnijeg ranga portugalskog fudbala.
U prošlom kolu je Trofense nakon tri vezana trijumfa doživeo poraz na svom terenu od drugoplasiranog Feirensea, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče mečeva na strani, ovaj tim ima skor od dva trijumfa, tri remija i dva poraza.

Naš predlog

Posle prave agonije u koju je upala Akademika mišljenja smo da je konačno došlo vreme za drugu pobedu ovog tima u sezoni zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.