Sreda, 29/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
29/12Famalicão vs Belenenseš1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/12/2021 19:42
U sredu se nastavljaju mečevi šesnaestog kola portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Famalikaoa i Belenenseša. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Famalikao

Fudbaleri Famalikaoa igraju katastrofalno ove sezone i po svemu sudeći im sledi velika borba za opstanak.
Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i baraž meč za opstanak u ligi sa trećeplasiranim timom iz Segunde.
U prošlom kolu je Famalikao u jednom sjajnom susretu remizirao kod Estorila koji važi za najprijatnje iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Primeire, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Kada su u pitanju mečevi na svom terenu do sada je šesnaestoplasriana ekipa na tabeli odigrala sedam mečeva na svom terenu bez trijumfa, uz tri remija i četiri poraza.

Belenenseš

Ako smo za Famalikao pričali da je taj tim jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje, onda je svakako Belenenseš najozbiljniji kandidat da na kraju sezone napusti najkvalitetniji rang portugalskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu sa osam osvojenih bodova i to pošto je "fenjeraš" na četrnaest odigranih susreta ostvario jedan trijumf, pet remija i čak osam poraza.
U prošlom kolu je Belenenseš doživeo očekivani poraz na gostovanju kod Brage, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Oba tima igraju jako loše ove sezone, a kada je ovaj duel u pitanju smatramo da je ipak neosporni kvalitet na strani domaćina zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.