Nedelja, 02/01 - Fudbal, Španija, Segunda
02/01Burgos vs Amorebieta1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/12/2021 20:49
Nakon kraće pauze, poslednjeg dana 2021. godine se nastavljaju mečevi u Segundi. Za vas smo ovog puta analizirali susret između Burgosa i Amorebijete, a taj duel je zakazan za 16 časova.
Burgos

Fudbaleri Burgosa pružaju dosta dobre partije u svojoj debitantskoj sezoni u Segundi, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu.
Utisak je da će novajlija u ligi ukoliko ovako nastavi doći do ravnopravne borbe za plasman u plej of što bi bila sjajna stvar.
Inače, u prošlom kolu je Burgos posle tri vezana trijumfa doživeo poraz na gostovanju kod favorizovane Đirone, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Amorebijeta

I Amorebijeta je poput Burgosa došla do plasmana u Segundu, međutim, kako sada stvari stoje utisak je da bi ova ekipa mogla ekspresno da se vrati u treću ligu.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi tek na dvadesetom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je inače Amorebijeta remizirala na gostovanju kod Ponferadine, a taj duel je završen rezultatom 1:1, što je bio četvrti vezani susret bez poraza za novajliju u ligi.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je ipak Burgos favorit u duelu novajlija u Segundi, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.