Nedelja, 02/01 - Fudbal, Španija, Segunda
02/01Almería vs Cartagena1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/12/2021 03:21
Španska Segunda odavno nije bila zanimljivija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Almerije i Kartahene. Susret između ova dva tima je zakazan za 14 časova.
Almerija

Fudbaleri Almerije pružaju fantastične partije ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da je ova ekipa najozbiljniji kandidat da na kraju prvenstva dođe do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naime, trenutno se Umar Sadik i drugari nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Eibar, a poznato je da će na kraju prvenstva dva prvoplasirana tima izboriti plasman u elitu.
U prošlom kolu je lider na tabeli bez većih problema slavio na svom terenu protiv Saragose, a taj meč je završen rezultatom 3:0.

Kartahena

I ovog puta će primarni cilj Kartahene biti opstanak u društvu najboljih, a ako stvari posmatramo na taj način sigurno je da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, Kartahena se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na visokom osmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasiranu Đironu, a poznato je da to šesto mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila protiv Mirandesa na svom terenu a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Almerija želi i da u 2022. godinu uđe sa trijumfom, a sva je prilika da će se to i desiti, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.