Nedelja, 02/01 - Fudbal, Španija, Segunda
02/01Real Valladolid vs Leganes1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
31/12/2021 19:36
U prvoj utakmici u 2022. godini u španskoj Segundi sastaju se Valjadolid i Leganes. Meč je na programu u nedelju u 14 časova.
Valjadolid

Real Valjadolid ima samo jedan cilj u aktuelnoj sezoni, a to je povratak u špansku fudbalsku elitu. Posle prvog dela prvenstva i 21 odigranog kola, ovaj tim se nalazi na četvrtom mestu, što ne zadovoljava njihove ambicije, pogotovo zbog velikog zaostatka za vodećom Almerijom. Umalo da im drugoplasirani Eibar uruči novogodišnji poklon u petak, u poslednjem meču Segunde u 2021. godini, kada je prokockao prednost od dva gola u meču sa slabim B timom Real Sosijedada, ali je u samom finišu bivši član Prmere stigao do trijumfa od 3:2. Sad i Eibar beži Valjadolidu pet bodova, a to drugo mesto takođe donosi direktan ulazak u La Ligu. U prethodnih pet kola Segunde Valjadolid je pobedio tri puta, ali je dva važna meča izgubio, od Ueske i Almerije.

Leganes

Gosti su polako počeli da se bude, ali prekasno da budu neki faktor u aktuelnoj sezoni. Leganes je trenutno tek na 15. mestu, mngo bliže zoni ispadanja nego plasmanu barem u plej of. Prošla sezona je za njih bila mnogo uspešnija, ali nisu usplei da se dokopaju elite, a sada su toliko loše startovali da su odam izgubili sve šanse da u tome uspeju u ovoj sezoni. Međutim, mođda je pobeda u Malagi u poslednjoj utakmici u 2021. godini, nagoveštaj boljih dana u ovoj 2022. pogotovo jer je to bio treći trijumf na strani na prethodna četiri gostovanja u prvenstvu, a u međuvremenu su i dva meča u \'\'Kupu kralja\'\' okončali pobedama u gostima.

Predlog

U prvom delu sezone Valjadolid je slavio u Leganesu sa 2:0, a pobedio je na istom mestu i u prethodnom međusobnom duelu odigranom u La Ligi pre dve godine, u sezonu u kojoj je Leganes ispao iz elite. Godinu kasnije ista sudbina je zadesila i Valjadilid. Sada očekujemo da Valjadolid iskoristi prednost domaćeg terena i upiše novu pobedu koja ga ostavlja u trci za plasman u Primeru. Za jedinicu se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.