Nedelja, 02/01 - Fudbal, Španija, La Liga
02/01Real Betis vs Selta Vigo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/01/2022 03:23
Sutra nas očekuje gotovo kompletno devetnaesto kolo španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Betisa i Selte. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Betis

Iako je Betis u prošlom kolu posle dosta vremena poražen i to na gostovanju kod Bilbaoa, u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 3:2, apsolutno niko Andalužanima ne može da ospori fenomenalne partije u ovogodišnjem izdanju La Lige.
Naime, Betis se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli što je sjajan podatak obzirom da to mesto na kraju sezone donosi plasman u Ligu šampiona.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala devet mečeva i ostvarila pet trijumfa, dva remija i dva poraza.

Selta

Što se tiče Selte, tim iz Viga po starom običaju igra jako promenljivo i u ovom šampionatu, iako je ova ekipa u prošlom kolu slavila na svom terenu protiv Espanjola kada je bilo 3:1.
Naime, trenutno se Selta nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju napustiti najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Što se tiče partija na strani, do sada je tim iz Viga odigrao osam mečeva na strani i ostvario tri trijumfa, tri remija i doživeo samo dva poraza.
Takođe, valja napomenuti da Selta na poslednja četiri susreta na strani ne zna za poraz.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan meč sa dosta golova, ali ipak smatramo da je jedinica sigurnija zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.