Nedelja, 02/01 - Fudbal, Španija, Segunda
02/01Tenerife vs Las Palmas1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/01/2022 03:55
U nedelju nas očekuje nekoliko mečeva iz španske Segunde, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Tenerifa i Las Palmasa. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Tenerife

Fudbaleri Tenerifa igraju fantastično ove sezone i utisak je da će se ova ekipa posle nekoliko "sušnih" godina konačno ravnopravno boriti za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Eibar, ali i uz meč manjka u odnosu na ovaj tim, a tu drugu poziciju pominjemo iz razloga što je to i poslednje mesto koje na kraju sezone donosi direktan plasman u La Ligu.
U prošlom kolu je Tenerife slavio na nimalo lakom gostovanju kod Saragose, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Las Palmas

Nakon sjajnog starta prvenstva, fudbaleri Las Palmasa kako vreme prolazi tako pružaju sve slabije partije a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na pet poslednjih susreta ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Trenutno se Las Palmas nalazi na osmom mestu na tabeli, a svakako da je primarni cilj ovog tima plasman u plej-of, što neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Eibara, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Oba tima imaju isti cilj, a to je svakako plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala. Prednost na ovom susretu ipak dajemo domaćoj ekipi koja igra fantastično u poslednje vreme pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.