Utorak, 04/01 - Košarka, SAD, NBA
04/01Milwaukee Bucks vs Detroit PistonsHendikep(Sa produžetkom)tip: 1 -12.50
8 / 10 Ulog
03/01/2022 14:58
U Milvokiju se sastaju Baksi i Pistonsi, radi se o ekipama sa različitim željama i ambicijama ove sezone. Baksi su prvaci NBA lige i jedni su od glavnih kandidata da ponovo osvoje titulu, dok se Pistonsi nalaze na začelju i mnogo više od rezultata tim iz Mičigena trebalo da brine da li u sadašnjem timu ima nešto oko čega bi se moglo graditi u budućnosti. Meč u Fiserv Forumu je zakazan za noć u ponedeljak na utorak, sa početkom u 02.00.
Milvoki Baksi

Aktuelni šampioni NBA lige su ušli u dobru formu, imaju 6 pobeda u nizu, a na poslednja 3 meča su posebno efikasni, davali su 127,136 i 136 poena. Milvoki Baksi imaju 25 pobeda i 13 poraza u dosadašnjem delu sezone u NBA ligi, nalaze se na 3. mestu u Istočnoj konferenciji. Noćas Baksima sledi duel sa Detroitom koji trenutno ima najslabiji skor u NBA ligi. Milvoki ulazi kao apsolutni favorit u ovaj meč sa željom da produži pobedonosni niz. Kris Midlton, drugi strelac Baksa sa 18,6 poena, je propustio poslednji meč sa Nju Orleans Pelikansima zbog ličnih razloga i njegovo učešće je pod znakom pitanja i za meč sa Detroit Pistonsima. Čini se i u slučaju da Midlton ponovo ne nastupi da Baksi imaju dovoljno dubok roster da ubedljivo savladaju jednu od najslabijih ekipa u NBA ligi. Janis Adetokumbo igra na visokom nivou ove sezone, ima 27,8 poena, 11,6 skokova i 5,9 asistencija u proseku po meču, kada je Grk u ovakvoj formi i mnogo bolji timovi nego što su Pistonsi nemaju odgovor za njega.

Detroit Pistonsi

Pistonsi su najslabije plasirana ekipa u NBA ligi, imaju samo 6 pobeda i 28 poraza ove sezone. Doduše, na poslednjem meču Detroit je savladao San Antonio Sparse posle produžetaka rezultatom 117:116. Preostalih 5 pobeda Pistonsi su ubeležili protiv Orlando Medžika, Hjuston Rokitsa, Indijana Pejsersa, tada oslabljenih Toronto Reptorsa i Majami Hita. Sve u svemu sadašnjost je tmurna u Detroitu a veliko je pitanje šta će biti u budućnosti. Detroit ima prvog pika sa ovogodišnjeg drafta Kejda Kaningema, ovaj perspektivni bek nije još u potpunosti pokazao sav svoj potencijal. Najveće pitanje koje na Pistonsi traže odgovor u sledećih mesec dana šta mogu dobiti do zaključenja NBA trejd sezone za svog najefikasnijeg igrača ove sezone Džeramija Granta. Ovaj krilni centar, koji je trenutno povređen, ima ugovor na ovu i još jednu sezonu i Pistonsi bi svakako bili voljni da se odreknu usluga Granta kada bi dobili odgovarajuću ponudu. Čini se da bi mnogi timovi sa plej-of ambicijama ove sezone želeli da vide u svojim redovima u dogravanju Džeramija Granta, ali ne u ovakvoj ulozi primarne napadačke opcije u timu, već više vide Granta u ulozi kakvoj je imao u Denver Nagetsima.

Predlog

Mišljenja smo da je prevelika razlika u klasi između Milvoki Baksa i Detroit Pistonsa, da je tim iz Viskonsina nadmoćni favorit u ovom meču. Naš predlog je hendikep 1 (granica 12,5 poena) na Milvoki Bakse u meču protiv Detroit Pistonsa. Za ovu igru kladionica Meridianbet nudi koeficijent 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.