Utorak, 04/01 - Fudbal, Indija, Indian Super League
04/01Bengaluru vs East BengalUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
04/01/2022 00:36
U utorak je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas posle duže vremena analizirali jedan meč indijskog šampionata, i to duel između Bengalurua i Ist Bengala. Meč između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Bengaluru

Fudbaleri Bengalurua pružaju promenljive partije ove sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na devetom mestu sa devet osvojenih bodova, pošto je do sada ova ekipa ostvarila dva trijumfa, tri remija i čak četiri poraza.
Ipak, u prošlom kolu je Bengaluru odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Čenaija u kom je ova ekipa slavila rezultatom 2:4, što je ujedno bila i prva pobeda Bengalurua na strani.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala četiri meča kao domaćin i ostvarila jedan trijumf, dva remija i jedan poraz.

Ist Bengal

Kada se sve sabere i oduzme deluje da je Ist Bengal ekipa koja je do sada najmanje pokazala od svih timova u indijskom šampionatu, a to nam svakako najbolje i govori tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo četiri osvojena boda.
Na osam odigranih mečeva "fenjeraš" još uvek ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa četiri puta remizirala uz četiri poraza.
U prošlom kolu je Ist Bengal remizirao na gostovanju kod Hajderbada, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Indijski šampionat nam po nepisanom pravilu donosi pregršt golova a mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.