Sreda, 05/01 - Fudbal, Kuvajt, Kuwait League
05/01Al Nasar vs Al Tadhamon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/01/2022 17:24
U 8. kolu kuvajtske Pre ijer lige sastaju se Al Nasar i Al Tadamon. Ova utakmica na programu je u sredu sa početkom u 17.50.
Al Nasar

Prošle sezone je Al Nasar igrao odlično u prvom delu, pa je posle 14 odigranih kola bio tim sa najboljim učinkom. Liga se onda podelila na dva dela, ali oni više nisu bili tako uspeši u plej-ofu, pa su na kraju završili prvenstvo tek na petom mestu, a titula je otišla u ruke Al Arabija. Ove sezone, posle sedam kola nalaze se na petom mestu sa samo devet bodova. Vezali su tri utakmice bez pobede sa samo ejdnim osvojenim bodom. Kao gosti su poraženi kod Al Šababa i Al Kuvajta, dok su kao domaćini remizirali sa Al Arabijem.

Al Tadamon

Posle veoma loše odigranog prvog dela sezone, kada su bili pretposlednji od 15 ekipa, Al Tadamon je u nastavku takmičenja morao kroz baraž da se bori za opstanak. U konkurenciji još četiri ekipe bili su najbolji i tako su zadržali status elitnog ligaša. Ovu sezonu su ponovo počeli slabo, iz sedam utakmica imaju samo četiri boda, do kojih su došli zahvaljujući pobedi nad Jarmokom i remijem sa Al Salmijom. Obe te utakmice igrali su na svom terenu, dok su kao gosti izgubili sve tri utakmice, primivši čak deset golova na njima ukupno.

Predlog

Domaći tim je znatno kvaliteniji sastav i treba čekivati njegovu pobedu u ovom meču. Prethodna dva duela dobio je Al Nasar, mada se u prethodnoj sezoni nisu sastajali jer je Al Tadamon igrao u nižem rangu. Jedinica je prva opcija, a za nju se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.