Četvrtak, 06/01 - Fudbal, Italija, Serija A
06/01Milan vs Roma1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/01/2022 01:37
Posle skoro tronedeljne pauze, od četvrtka su ponovo na programu mečevi italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Milana i Rome. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Milan

Navijači Milana mogu da budu i te kako zadovoljni sa dosadašnjim tokom sezone pošto se popularni "rosoneri" trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na gradskog rivala, tim Intera.
U prošlom kolu su Zlatan Ibrahimović i drugari ostvarili veoma važan trijumf na gostovanju kod Empolija koji igra sjajno ove sezone, a taj duel je završen rezultatom 2:4.
Inače, kada su u pitanju susreti na domaćem terenu do sada su izabranici Stefana Piolija odigrali devet mečeva kao domaćin i ostvarili šest trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Roma

Što se tiče Rome, nema nikakve sumnje da je legendarni Žoze Murinjo preporodio ovu ekipu, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno za plasman u Ligu šampiona, što je pred početak šampionata označeno kao primarni cilj "Vučice".
Trenutno se Rimljani nalaze na šestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Atalantu.
U prošlom kolu je tim sa "Olimpika" samo remizirao na svom terenu protiv Sampe, kada je bilo 1:1.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, četa Žozea Murinja je do sada ostvarila četiri trijumfa na strani uz čak pet poraza.

Naš predlog

Biće ovo jedan verovatno vrlo neizvestan meč, ali smo mišljenja da će ipak "rosoneri" ostvariti važnu pobedu u borbi za "Skudeto" pa vam hrabro preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.