Četvrtak, 06/01 - Fudbal, Italija, Serija A
06/01Fiorentina vs Udineze1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
05/01/2022 01:44
Jedan od poslednjih mečeva vanrednog 20. kola italijanske Serije A se igra u Firenci, gde će fudbaleri Fiorentine dočekati Udineze. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Fiorentina

Fudbaleri Fiorentine pružaju poprilično dobre partije ove sezone, a trenutno se Dušan Vlahović i drugari nalaze na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirana Roma.
Poznato je da ta šesta pozicija donosi plasman u Ligu Konferencije, a ne treba pominjati da je nakon nekoliko sušnih godina primarni cilj tima sa "Artemio Frankija" izlazak na evropsku scenu.
U prošlom kolu su "ljubičasti" remizirali na nimalo prijatnom gostovanju kod Verone, kada je bilo 1:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je "viola" ostvarila šest trijumfa, jedan remi i samo dva poraza.

Udineze

Popularne "zebre" iz Udina čitavim tokom šampionata pružaju poprilično promenljive partije pa otuda ne treba da začudi što se Udineze u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli.
Bilo kako bilo, ova ekipa ima trenutno čak devet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju napustiti najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, a svakako da je primarni cilj "zebri" upravo opstanak u Seriji A.
Inače, u prošlom kolu je četrnaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala sjajan meč na gostovanju kod Kaljarija, kada je bilo više nego ubedljivih 0:4.
Bila je to druga pobeda za "zebre" na strani, koje su pored toga tri puta remizirali uz čak četiri poraza.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je da je Fiorentina ipak veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.