Četvrtak, 06/01 - Fudbal, Italija, Serija A
06/01Specija vs VeronaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
05/01/2022 19:37
U svojoj prvoj utakmici u 2022. godini Specija dočekuje ekipu Verone. Utakmica Serije A je na programu u četvrtak u 14.30.
Specija

Specija je na pauzu otišla nakon senzacionalne pobede na stadionu \'\'Dijego Maradaona\'\' u Napulju. Malo ko je mogao da pomisli da će se Specija sa juga Italije vratiti sa sva tri boda, ali se i to dogodilo. Jeste presudio autogol, ali pobedi se svakako u zube ne gleda. Taj trijumf prekinuo je niz od šest utakmica bez pobede u prvenstvu koji je Speciju doveo u opasnu zonu. Nisu skliznuli u zonu ispadanja, ali su tik iznad nje, trenutno na 17. mestu. Imaju pet bodova više od Đenove, prve ekipe koja je isped crte. Taj trijumf protiv Napolija je bio drugi na strani za Speciju u aktulenoj sezoni pošto su prethodno slavili i u Veneciji. Između te dve pobede smestilo se šest uzastopnih neuspeha.

Verona

Ekipa iz \'\'grada ljubavi\'\' je prvi deo sezone okončala na 12. mestu. Sigurno da je Verona mogla i bolje, pototovo jer je sa gostovanja donela samo sedam bodova, za razliku od prethodne sezone kada su blistali kao gosti. U tri prethodna kola osvojili su samo jedan bod, nakon poraza od Atalante i Torina, u poslednjoj utakmici u 2021. godini remizirali su sa Fiorentinom na svom \'\'Bentegodiju\'\'. Hrvatski trener Igor Tudor je sklopio dobar tim, ali Verona nije imala ni sreće u nekim mečevima. Zato je ovaj tim tvorac najvećeg preokreta u poslednjih nekoliko sezona. Naime, na gostovanju u Veneciji su gubili sa 3:0, a na kraju su slavili sa 4:3. Taj meč odigran je pre tačkno mesec dana.

Predlog

Navikli smo na bolja izdanja Specije na svom \'\'Albertu Piku\'\', ali i Verone kada gostuje. Gosti jesu u nešto boljem i lagodnijem položaju zbog zalihe bodova koju imaju, dok bi Specija drugom vezanom pobedom napravila veliki korak ka sredini tabele. Ovo je jedan od najneizvesnijih duela prvog kola u drugom delu prvenstva, a na \'\'Bentegodiju\'\' je Verona bila ubedljiva početkom oktobra i slavila sa 4:0. Očekujemo dosta golova i sada, a za 3+ se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.