Subota, 08/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
08/01Santa Clara vs Sporting CPUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/01/2022 15:01
Posle kraće pauze, od petka su na programu mečevi sedamnaestog kola portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santa Klare i Sportinga. Meč između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Santa Klara

Fudbaleri Santa Klare su igrali fantasično prošle sezone što je ovoj ekipi između ostalog i donelo plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencije, gde je ovaj tim eliminisan od Partizana.
Što se tiče ovog šampionata, evidentno je da ova ekipa ima dosta problema pošto se trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je Santa Klara doživela poraz u gostima kod Fereire, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bio deveti poraz za petnaestoplasiranu ekipu na tabeli, koja je pored toga ostvarila tri trijumfa i četiri remija.

Sporting

Sporting je prošle sezone mimo svih očekivanja došao do titule prvaka Portugala, i to pošto je tim iz Lisabona iza sebe ostavio favorizovane ekipe Porta i Benfike.
I ovog puta izabranici Rubena Amorima igraju sjajno, što nam pre svega najbolje potvrđuje plasman u nokaut fazu Lige šampiona, ali i trenutno drugo mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Porto.
U prošlom kolu je ekipa iz Lisabona slavila na svom terenu protiv Portimonensea, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Kada su gostovanja u pitanju, aktuelni šampion je na sedam odigranih mečeva ostvario šest trijumfa i jedan remi.

Naš predlog

Sporting je svakako veliki favorit na ovom duelu, ali se mora priznati i da Santa Klara u poslednje vreme igra sjajno na svom terenu, pa smatramo da je najrealnije da ovde probate igru na veliki broj golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.