Petak, 07/01 - Fudbal, Francuska, National
07/01Red Star vs LavalDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
06/01/2022 15:10
Posle nešto duže pauze, od petka se nastavljaju mečevi u trećoj ligi Francuske, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Red Stara i Lavala. Meč između ove dve ekipe je na programu od 18 časova i 30 minuta.
Red Star

Fudbaleri Red Stara nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, ali je nekako utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, na poslednja dva susreta u trećem po kvalitetu rangu francuskog fudbala, Red Star je vezao dva trijumfa, i to prvo na svom terenu protiv Burga, a onda i u gostima kod Sedana u prošlom kolu kada je bilo 1:3.
Nakon ta dva trijumfa ova ekipa se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli što je svakako dobra stvar obzirom da se Red Star pre samo nekoliko kola nalazio u zoni ispadanja.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, Red Star ima skor od tri trijumfa i četiri poraza.

Laval

Što se tiče Lavala, ova ekipa u poslednje vreme pruža zaista fantastične partije, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno peto mesto na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila čak četiri trijumfa, uz samo jedan poraz i to na svom terenu protiv Konkarnoa, kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Čamblija, kada je bilo 2:1.
Svakako, ne treba zaboraviti podatak da je Laval na poslednjih pet mečeva na strani ostvario isto toliko trijumfa uz samo jedan primljeni gol.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli u analizi, Laval igra fenomenalno u gostima u poslednje vreme i na šest poslednjih mečeva ne zna za trijumf, od čega je ovaj tim pet poslednjih puta slavio na strani, pa smo mišljenja da domaćin neće uspeti da ostvari trijumf na ovom duelu.
Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.