Subota, 08/01 - Fudbal, Izrael, Ligat ha'AL
08/01Maccabi Petah Tikva vs Maccabi HaifaPoluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
07/01/2022 18:03
Aktuelni šampion Izraela ne bi smeo da ima većih problema na gostovanju u Petah Tikvi. Utakmica je planirana za subotu u 16.45.
Makabi Petah Tikva

Domaći tim se posle 16. odigranih kola nalazi na začelju tabele u izraelskom prvenstvu. Imaju samo deset bodova iz 16 utakmica i sigurno će igrati u plej autu. Pravu šansu za ostanak u eliti tražiće tek u dogravanju kada se timovi od 7. do 14. mestu budu borili u tkz plej-autu. To će se dogoditi nakon 26 kola u regularnom toku šampionata, a do tada će pokušati da ne izgube korak sa ostalim timovima iz donjeg dela tabele. Međutim, u prethodnih devet kola Makabi Petah Tikva je osvojio samo jedan bod i jasno je da su u velikom problemu sa formom. Iza sebe imaju pet poraza, a svih pet doživeli su sa po golom razlike.

Makabi Haifa

Gosti su aktuelni šampioni, a trenutno su drugoplasirani tim sa dva boda zaostatka za liderom Hapoel Bar Ševom. Prava borba između ova dva tima tek će se voditi pošto je nerealno da se još neko uključi u borbu za titulu. Makabi iz Haife je igrao u grupnoj fazi Lige konferencija gde u konkurenciji Fejnorda, Slavije i Union Berlina nije uspeo da se probije u nokaut fazu najmlađeg evropskog takmičenja. U domaćoem prvenstvu su u naletu, imaju osam uzastopnih pobeda, a u prethodnom kolu napravili su veliki preokret u meču sa Makabijem iz Tel Aviva. To što nisu na prvom mestu mogu da zahvale samo lošem startu u prvenstvu.

Predlog

U prvom delu sezone Mabaki iz Haife je lako pobedio svog imenjaka iz Petah Tikve sa 2:0. U prethodnom prvenstvu Petah Tikva je igrala odlično, nastupala je u plej-ofu i na kraju završio kao peti. Sada je situacija drugačija i svi u klubu bi bili presrećni da ostanu u ligi. Mada ih niko nije deklasirao, iako imaju pet poraza u nizu, ne verujemo da mogu nešto protiv mnogo ječeg šampiona iz Haife. Naš predlog je prelaz 2/2 sa koeficijentom 1.90 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.