Nedelja, 09/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
09/01Lens vs Ren1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/01/2022 21:34
Prvi meč 20. kola nam donosi duel između Lansa i Rensa, što će biti i jedini susret kada je subotnji program u pitanju obzirom da je duel između Lila i Lorijena odložen. Susret između Lansa i Rena je zakazan za 21 čas.
Lans

Lans je sjajno započeo ovu sezonu, ali je nekako utisak da kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije.
Naime, jedan od najstarijih francuskih klubova na pet poslednjih susreta ne zna za trijumf, a u tom periodu je ovaj tim tri puta remizirao uz dva poraza.
Posle devetnaestog odigranog kola Lans se nalazi na devetom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Nice kada je bilo 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Lans odigrao devet mečeva i ostvario četiri trijumfa, četiri remija uz samo jedan poraz.

Ren

Generalno, Ren igra dosta dobro ove sezone što će nam najbolje potvrditi i trenutno četvrto mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Marsej.
Nažalost, u poslednja dva kola je Ren doživeo isto toliko poraza, a u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Monaka, kada je bilo 2:2.
Na poslednjih pet susreta Ren igra promenljivo, pošto je u tom periodu ovaj tim ostvario dva trijumfa, ali i doživeo tri poraza.
Ipak, vredi napomenuti da je pre tri kola ova ekipa slavila na gostovanju kod Sent Etjena, i to sa više nego ubedljivih 0:5.

Naš predlog

Lans igra sjajno ove sezone na domaćem terenu, a na sve to Ren ima dosta problema sa odsutnim i povređenim fudbalerima, zbog čega vams savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.