Nedelja, 09/01 - Fudbal, Španija, La Liga
09/01Viljareal vs Atletiko Madrid1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
08/01/2022 03:47
Derbi 20. kola španske La Lige se igra na \"El Madrigalu\" gde će fudbaleri Viljareala dočekati Atletiko Madrid. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Viljareal

Nakon očajnog starta prvenstva “žuta podmornica” kako vreme prolazi pruža sve bolje partije a najbolji pokazatelj za to su i četiri vezana trijumfa u poslednja četiri kola.
U prošlom kolu su izabranici Unai Emerija odigrali još jedan fenomenalan meč i bez većih problema slavili na svom terenu protiv “fenjeraša” Levantea a taj duel je završen rezultatom 5:0.
Trenutno se aktuelni osvajač Liga Evrope nalazi na osmom mestu na tabeli, a eventualnim trijumfom u ovom kolu Viljareal bi mogao da dođe čak do petog mesta na tabeli i približi se četvrtoplasiranom Atletiku na samo bod zaostatka.

Atletiko Madrid

Atletiko Madrid ima dosta problema ove godine i deluje da će biti prava premija ukoliko Madriđani dođu do plasmana u Ligu šampiona.
Ipak u prošlom kolu je Atletiko pobedio ekipu koja se uoči prošlog kola nalazila upravo na poslednjem mestu koje vodi u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, a Valjekano je ispraćen kući sa dva pogotka.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada su popularne "jorgandžije" odigrale deset mečeva na strani i nisu se proslavili pošto su u tom periodu ostvarili četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Viljareal nastaviti sa fenomenalnim partijama, dok je poznato da se Madriđani do sada nisu proslavili na gostovanjima, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.