Nedelja, 09/01 - Fudbal, Grčka, Super League
09/01Olimpijakos vs Asteras TripolisUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
08/01/2022 04:06
Grčki šampionat se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Olimpijakosa i Asterasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Olimpijakos

Fudbaleri Olimpijakosa će po svemu sudeći doći do nove šampionske titule pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani AEK.
Posle duže vremena, tim iz Pireja je u prošlom kolu odigrao jedan jako loš meč i samo remizirao na gostovanju kod Smirne, a taj duel je završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je aktuelni šampion Grčke odigrao osam mečeva na svom terenu i ostvario šest trijumfa uz dva remija, bez poraza.

Asteras

Što se tiče Asterasa, kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do poslednjeg kola boriti za plasman u plej-of, a u ovom trenutku ova simpatična ekipa ima samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani OFI.
U prošlom kolu je Asteras na svom terenu upravo slavio protiv OFI-ja, a taj meč je završen rezultatom 1:0, što je bila peta pobeda ovog tima u ovogodišnjem izdanju grčke Superlige.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je osmoplasirani tim na tabeli odigrao osam mečeva na strani i ostvario samo jedan trijumf, uz četiri remija i četiri poraza.

Naš predlog

Asteras se sasvim sigurno neće opredeliti za defanzivu na ovom meču pošto je poznato da se ova ekipa nadigrava sa izrazitim favoritima, i najviše zbog toga vam i savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.