Nedelja, 09/01 - Fudbal, Španija, La Liga
09/01Osasuna vs CádizDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
08/01/2022 19:12
Domaćin je popčeo da popušta posle odličnog početka i već je u donjem delu tabele. Utakmica u Pamploni igra se u nedelju u 18.30.
Osasuna

Jasno je bilo da tim iz Pamplone nema kvaitet da se nosi sa alama španskog fudbala, ali se nije očekivalo da tako naglo potonu. Sve negde do sredine oktobra bilo je veoma fobro, ali je remi sa Granadom na svom terenu pokrenuo lavinu. Usledili su mnogo slabiji rezultati i Osasuna je trenutno tek na 14. mestu, doduše sa jednim mečom manje odigranim. U seriji su od tri uzastopna poraza, dva u La Ligi i jednog u Kupu kralja, a u prvenstvu slast pobede nisu osetili na poseldnjih deset utakmica!? Posle poraza od Hetafea u gostima i Bilbaoa na svom terenu, izgubili su i od Đirone u Kupu kralja u četvrtak. Poraz u Kataloniji bio je minimalna, ali je doživeljen od ekipe iz Segunde. Videćemo ima li neko u Osasuni da povuče ručnu, ili kola odoše nizbrdo.

Kadiz

Gosti su veoma zanimljiv tim, ne respektuju nikog i često se dešava da naprave senzaciju, uglavnom na gostovanjima. Tako je bilo i kada su gostovali lideru Realu u Madridu i izvukli bod. Kadiz jeste na pretposlednjem mestu sa samo 14 bodova, ali je čak devet doneo sa strane. Njihov glavni problem su utakmice na domaćem terenu gde još uvek nisu uspeli da pobede nikog, pet puta su remizirali i četiri puta izgubili. U četvrtak je Kadiz bio uspešan u Kupu kralja, slavili su u Fuenlabradi minimalnim rezultatom, a to je bio četvrti meč u nizu na kome nije bilo više od jednog gola kada oni igraju. Zanimljivo je da su na poslednjih osam gostovanja izgubili dva puta, uključujući i Kup kralja, a rivali su između ostalih bili i Real i Viljareal, gde su igrali nerešeno i Bilbao koga su pobedili.

Predlog

U prvom delu sezone Osasuna je slavila u Kadizu posle goleade sa 3:2. Sada ne očekujemo da vidimo toliko golova, čak sumnjamo da će ih biti više od dva. Ipak, naš predlog je dupla šansa na goste, za koje verujemo da ne mogu da izgube u Pamploni. Kadiz se organizovano brani, a ako uspe nešto iz kontranapada, uspe. Za duplu šansu x2 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.