Nedelja, 09/01 - Fudbal, Italija, Serija A
09/01Verona vs SalernitanaPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
08/01/2022 19:30
Gosti su najslabiji tim lige i postojala je mogućnost i da istuše iz takmičenja. Iapk, rešili su probleme sa finansijama, ali će teško do opstanka. Meč u Veroni igra se u nedelju u 20.45.
Verona

Tim iz \'\'grada ljubavi\'\' je odigrao odličan meč u Speciji i stigao do tri boda na srani. Ako se po jutru dan poznaje, ova 2022. godina mogla bi da bude bolja od prethodne za njih, ili makar ista kao drugi deo prošle sezone. Jesenas je Verona dosta promenjivo igrala, pa je trenutno tek na 11. mestu sa 20 bodova. Na svom Bentegodiju nisu slavili na tri prethodna prvenstvena meča, dva puta su igrali nerešeno, sa Kaljarijem i Fiorentinom, dok je sva tri boda iz Verone odnela Atalanta. Protiv Salernitane ne bi smeli da imaju problema na terenu, iako Igor Tudor neće moći da računa na desetak igrača, skoro kompletan tim. Uglavnom se radi o zarazi koronavirusom, ali ima i izostanaka zbog povreda, ali i nastupa na Afričkom kupu u Kamerunu.

Salernitana

Ekipa iz Salerna bila je pred odustajanjem u Seriji A, što bi ih izbacilo u mnogo niži rang od Serije B. Klub iz Salerna imao je rok do poslednjeg dana 2021. gosine uveče da se dogovori sa novim vlasnikom, inače bi ga izbacili iz lige Ponudu je u poslednji trenutak poslao 43-godišnji vlasnik internetskog univerziteta Pegasus Daniele Iervolino. On je rekao je da će učiniti sve da klub ostane u elitnoj italijanskoj ligi. Prihvatanje ponude omogućilo je klubu da igra sledećih 45 dana, a za to vreme moraju završiti dogovor. Salernitana je poslednji meč odigrala još 17. decembra kada je ubedljivo poražena od šampiona Intera na svom stadionu, bilo je 5:0 za \'\'neroazure\'\'.

Predlog

Ne očekujemo da se Salernitana preobrazila, problemi su ostali i sumnjamo da će nekom biti dostojan rival. Ostaje im da se bore i bar skupo prodaju kožu. U prvom delu sezone u Salernu je bilo 2:2 protiv Verone, a sada smo ubeđeni u trijumf domaćina koji bi mogao da bude završen već posle prvih 45 minuta. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.91 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.