Ponedeljak, 10/01 - Fudbal, Međunarodni, Afrički kup nacija
10/01Comoros vs GabonDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
10/01/2022 10:58
U ponedeljak je na programu četiri susreta u okviru Kupa afričkih nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Komora i Gabona. Duel između ove dve selekcije je zakazan za 21 čas.
Komori

Komorska Ostrva su se prvi put kvalifikovala za Kup afričkih nacija što je svakako istorijski uspeh za Bena i drugare.
Zanimljivo je da je u kvalifikacijama Komorima i jedan bod iz poslednje dve utakmice igrao ulogu,a do njega su fudbaleri ove selekcije došli kolo pre kraja.
Naime, Komorska Ostrva su odigrala nerešeno bez golova sa Togom i velika fešta je mogla da počne.
Treba podsetiti da je u poslednjem kolu kvalifikacija ova selekcija doživela debakl na gostovanju kod Egipta, kada je bilo 4:0.

Gabon

Što se tiče Gabona, ova selekcija je takođe mimo svih očekivanja došla do plasmana na završni turnir, i to pošto su Gejlor Kanga i drugari u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzeli drugo mesto na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i prvoplasirana Gambija.
Inače, Gabon je iza sebe ostavio selekcije poput Angole i Konga, a na šest odigranih mečeva ova simpatična reprezentacija je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i dva poraza.
Treba dodati da je prva zveza ove reprezentacije Obamejan i pored dosta turbulentnog perioda u Arsenalu odlučio da nastupi na ovom takmičenju, što je svakako veliki plus za ovu selekciju.

Naš predlog

I jednima i drugima se ne daju prevelike šanse kada je u pitanju prolazak u nokaut fazu i upravo zbog toga smo mišljenja da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da slavi na ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.