Sreda, 12/01 - Fudbal, Italija, Superkup
12/01Inter vs JuventusDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
10/01/2022 21:09
U sredu je poprilično interesntna ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i Superkup Italije u kom će snage odmeriti Inter i Juventus. Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Inter

Fudbaleri Intera igraju sjajno ove sezone što nam svakako najbolje potvrđuje i trenutno prvo mesto na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Milan ali i meč manje u odnosu na "rosonere".
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija odigrali još jedan veoma kvalitetan mel i slavili u derbiju kola na svom terenu protiv Lacija, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Zanimljivo je da je to bila osma uzastopna pobeda Intera u Seriji A, što nam verovatno i najbolje potvrđuje u kakvoj formi se nalaze "neroazuri" koji su glavni favorit za novi naslov prvaka Italije.

Juventus

"Stara dama" igra po sistemu toplo-hladno u dosadašnjem toku šampionata i izvesno je da će višestruki šampion Italije imati dosta problema da obezbedi plasman u Ligu šampiona, pošto se u ovom trenutku tim iz Torina nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Atalantu, koja ima i meč manjka.
U prošlom kolu su izabranici Masimilijana Alegrija odigrali jedan neverovatan meč na gostovanju kod Rome i slavili sa 3:4, i to pošto su za sedam minuta postigli čak tri gola, a na kraju su imali i dosta sreće pošto je "Vučica" promašila jedanaesteraac, ali i nekoliko izuzetno dobrih prilika u finišu susreta.

Naš predlog

Inter je blagi favorit, ali smo mišljenja da je daleko bolja prognoza da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.