Sreda, 12/01 - Fudbal, Međunarodni, Afrički kup nacija
12/01Mauritanija vs GambijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
10/01/2022 21:53
U sredu se nastavljaju mečevi na Kupu afričkih nacija, a za vas smo ovog analizirali duel između Mauritanije i Gambije. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 17 časova.
Mauritanija

Selekcija Mauritanije je igrala solidno u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, pošto je na kraju zauzela drugo mesto u grupi uz pet bodova manjka u odnosu na Maroko koji je na kraju očekivano zauzeo prvo mesto.
U kvalifikacijama je Mauritanija odigrala šest mečeva i doživela samo jedan poraz, uz dva trijumfa i tri remija.
Zanimljivo je da je ova selekcija u oba meča sa najvećim favoritom grupe remizirala, što je svakako pokazatelj da će Mauritanija imati velike šanse i da se umeša u borbu za plasman u nokaut fazu na Kupu afričkih nacija.
Takođe, treba dodati da je jedini poraz ova selekcija u kvalifikacijama neočekivano doživela od Burundija kada je bilo 3:1.

Gambija

I Gambija je igrala sjajno u kvalifikacijama za ovo takmičenje, pošto je ova selekcija završila na prvom mestu u grupi, ruku na srce uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Gabon.
Naravno, treba podsetiti da je ova selekcija uoči ovog turnira imala velikih problema sa koronavirusom, ali stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mesto.
Inače, u kvalifikacijama je ova selekcija odigrala šest mečeva i ostvarila tri trijumfa, jedan remi i dva poraza, a na kraju su na prvom mestu u grupi završili zbog bolje gol razlike u odnosu na Gabon.

Naš predlog

Na prvi pogled, utisak je da je ovo jedan veoma težak meč za prognoziranje, a mišljenja smo da je najrealnije da probate sa golovima, kojih će po našem mišljenju biti na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.