Nedelja, 16/01 - Fudbal, Francuska, Liga 1
16/01Olimpik Marselj vs LilDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/01/2022 09:20
Poslednji meč 21. kola francuske Lige 1 se igra na \"Velodromu\" gde će fudbaleri Marseja dočekati Lil. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Marsej

Fudbaleri Marseja igraju sjajno ove sezone, a to nam bez ikakve sumnje najbolje pokazuje i trenutna tabela Lige 1, koja nam govori da se tim sa "Velodroma" u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Nicu, koja između ostalog ima i dva meča više.
U prošlom kolu su izabranici Horhea Sampaolija slavili na teškom gostovanju kod Bordoa, koji je ruku na srce imao ogromnih kadrovskih problema uoči tog susreta, koji je na kraju završen rezultatom 0:1.
Inače, na pet poslednjih susreta Marsej je ostvario tri trijumfa, jedan remi, ali i doživeo jedan poraz.

Lil

Poznato je da je Lil prošle sezone mimo svih očekivanja došao do titule prvaka Francuske, pošto je na kraju ova ekipa završila na prvom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na prebogati PSŽ.
Ovoga puta je ipak situacija dosta drugačija, pošto se Lil trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli, ali se mora priznati da aktuelni šampion igra sjajno u poslednje vreme.
Naime, na pet poslednjih susreta Lil ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa, uz dva remija.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli u jednom sjajnom susretu savladao Bordo, a taj duel je završen rezultatom 2:3.

Naš predlog

Oba tima igraju sjajno u poslednje vreme, pa smo mišljenja da će nam ovaj derbi doneti golove na obe strane, zbog čega vam preporujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.