Nedelja, 16/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
16/01Vizela vs Sporting CPUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
15/01/2022 09:27
Utisak je da portugalska Primeira odavno nije bila interesantnija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vizele i Sportinga. Meč između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Vizela

Vizela čitavim tokom portugalskog šampionata pruža poprilično promenljive partije, a svakako da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, ali ima samo dva boda viška u odnosu na tim koji će na kraju prvenstva napustiti najkvalitetniji rang portugalskog fudbala.
U prošlom kolu je Vizela poražena na svom terenu od Moreirensea, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Vizela je do sada odigrala devet susreta kao domaćin i ostvarila dva trijumfa, čak četiri remija i tri poraza.

Sporting

Nažalost, posle duže vremena fudbaleri Sportinga su u prošlom kolu doživeli poraz na neugodnom gostovanju kod Santa Klare u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Tim porazom je tim iz Lisabona, ali i aktuelni šampion Portugalije pao na drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Porto, koji igra fenomenalno u poslednje vreme.
Naravno, ne treba zaboraviti da su izabranici Rubena Amorima došli do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što je svakako veliki uspeh.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je aktuelni šampion odigrao osam mečeva na strani i ostvario šest trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

Bilo bi previše kada bi aktuelni šampion vezao dva meča bez trijumfa, pa je sigurno da je Sporting veliki favorit na ovom duelu koji će po našem mišljenju proteći u znaku velikog broja golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.