Sreda, 19/01 - Fudbal, Španija, La Liga
19/01Selta Vigo vs Osasuna1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
17/01/2022 22:28
U utakmici 21. kola španske La Lige Selta u Vigu dočekuje Osasunu. Gosti nisu u formi sa početka sezone, pa je domaćin favorit. Utakmica je planirana za sredu u 19 časova.
Selta

Tim iz Viga je igubio dve poslednje utakmice, jednu u Kupu kralja, a jednu u La Ligi. Iz Kupa su ispali od nižerazrednog tima Baleari, dok su u Primeri poraženi u San Sebastijanu od Real Sosijedada. Taj poraz u Baskiji stigao je nakon dve uzastopne prvenstvene pobede, jedne na kraju 2021. godine protiv Espanjola na svom Balaidosu, a druge na startu Nove godine, i to na gostovanju kod odličnog Betisa. Ipak, Selta ne može da se pohvali ukupnim učinkom. Tim koji je navikao da bude u gornjem delu tabele i često se izbori za nastup u Evropi, sada tavori u donjoj polovini lestvice, trenutno na 14. mestu sa 23 boda. Od prvog tima u zoni ispadanja imaju šest bodova više, pa nisu još sigurni ni u svoj status.

Osasuna

Ekipa iz Pamplone bila je odlična na početku sezone, ali kako je vreme odmicalo sve su više padali u formi, a rezultati su bili sve gori i gori. Pobeda nad Kadizom u prethodnom kolu bila je melem na ranu. Pre te utakmice Osasuna je imala niz od čak deset utakmica bez pobede u La Ligi i strmoglavila se na tabeli. Videćemo da li je pobeda nad Kadizom, ipak timom koji spada u najslabije u ligi, nagoveštaj boljih dana, ali ni Osasuna ne može računati ni na šta više, osim na opstanak u La Ligi. Za neke veće domete, moraće da sačekaju neku drugu priliku.

Predlog

Osasuna nije postigla gol na prethodnih pt gostovanja u La Ligi. To je više od 450 minuta bez gola u gostima, a poslednji put su to uradili u Viljarealu kada su pobedili sa 2:1. To je bio i poslednii trijumf ovog kluba sve do pobede nad Kadizom. U prvom delu sezone u Pamploni je Selta uzela bod, meč je završen bez golova, a sada očekujemo da sva tri boda ostaju na Balaidosu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.