Sreda, 19/01 - Fudbal, Španija, La Liga
19/01Cádiz vs EspanjolDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
18/01/2022 02:04
U utorak su na programu dva meča 22. kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kadiza i Espanjola. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Kadiz

Evidentno je da će se ova simpatična ekipa do kraja šampionata boriti za opstanak u društvu najboljih.
Na sve to, Kadiz igra katastrofalno u poslednje vreme, pa je ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez trijumfa i trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo četrnaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Kadiz produžio seriju bez trijumfa i to pošto je na gostovanju kod Osasune poražen sa 2:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je pretposlednjim tim na tabeli odigrao deset mečeva na svom terenu i još uvek nema trijumf, uz pet remija i pet poraza.

Espanjol

Što se tiče Espanjola, Katalonci su se ove sezone vratili u La Ligu i trenutno se nalaze na bezbednom jedanaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je tim iz Barselone poražen mimo svih očekivanja na svom terenu od Elčea, kada je bilo 1:2.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Espanjol odigrao deset mečeva na strani i ostvario samo jedan trijumf, uz tri remija i čak šest poraza.
Ono što je veoma zanimljivo je da su Katalonci do svoje prve pobede na strani došli u poslednjem meču koji su odigrali van svog terena kada su slavili kod favorizovane Valensije sa 1:2.

Naš predlog

Domaćin prosto ne sme da doživi poraz na ovom duelu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila poprilično dobru kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.