Sreda, 19/01 - Fudbal, Turska, Superliga
19/01Fenerbahče vs Altay1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/01/2022 10:32
Turska Superliga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fenerbahčea i Altaja. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Fenerbahče

Fudbaleri Fenera ne igraju onako kako su to svi navijači ove ekipe i očekivali uoči početka šampionata, pošto se u ovom trenutku jedan od najtrofejnijih turskih klubova nalazi tek na šestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je ekipa iz Istanbula remizirala na gostovanju kod Antalije, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji šampion Turske se baš i nije proslavio, obzirom da je ovaj tim u tom periodu ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Fenerbahče odigrao deset mečeva kao domaćin i ostvario pet trijumfa, tri remija i dva poraza.

Altaj

Kako sada stvari stoje utisak da je Altaj jedan od glavnih favorita da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang turskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz isto toliko bodova.
Poražavajuće zvuči podatak da je Altaj na poslednjih pet susreta u Superligi doživeo isto toliko poraza, a još više da na poslednja tri meča ova ekipa ne samo da nije uspela da izbegne poraz, već nije uspela da ni da postigne gol.
U prošlom kolu je osamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Alanije, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Fener traži prekid loše serije rezultata, a utisak je da je idealna prilika za to meč sa Altajom koji igra katastrofalno u poslednje vreme, zbog čega vam preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.