Nedelja, 23/01 - Fudbal, Italija, Serija A
23/01Verona vs Bolonja1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/01/2022 09:07
Premijerni meč 23. kola italijanske Serije A igra se u gradu ljubavi gde će fudbaleri Verone dočekati Bolonju. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Verona

Fudbaleri Verone pružaju poprilično dobre partije ove sezone, a to će nam bez sumnje najbolje pokazati podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo pet bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Fiorentinu a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Konferencija.
U prošlom kolu su izabranici Igora Tudora odigrali jedan fantastičan meč na gostovanju kod Sasuola i slavili sa 2:4.
Inače, kada su u pitanju mečevi na svom terenu do sada je Verona ostvarila pet trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Bolonja

Bolonja ima dosta problema u poslednje vreme, ali je sigurno da to ima veze i sa brojnim odsustvima sa kojima se suočava ova ekipa.
U prošlom kolu su izabranici Siniše Mihajlovića doživeli treći poraz u nizu i to na svom terenu protiv Napolija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Na pet poslednjih mečeva Bolonja je doživela čak četiri poraza uz samo jedan trijumf, i to na teškom gostovanju kod Sasuola kada je bilo 0:3.
Što se tiče mečeva na strani do sada je četa popularnog "Mihe" odigrala deset mečeva van svog terena i ostvarila tri trijumfa, dva remija i pet poraza.

Naš predlog

Posle nekoliko loših partija Verona na svom terenu, smatramo da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju izabranika Igora Tudora na svom stadionu, a na sve to ovom timu idu u prilog i katastofalne partije Bolonje u poslednje vreme, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.