Nedelja, 23/01 - Fudbal, Italija, Serija A
23/01Specija vs SampdorijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
22/01/2022 12:51
Specija je napravila prvorazredno iznenađenje na San Siru, dok je Sampdorija u jako lošoj formi. Utakmica je na programu u nedelju u 15 časova.
Specija

Ako nekoga ne želite da vidite kao gosta na svom stadionu, to je, bez sumnje, ekipa Specije. Ovaj klub je tek prošle sezone debitovao u eliti, ali je postao pravo osveženje. Specija ne brenuje nikog, čak ni italijanse velikane, pa je samo u prethodnih mesec dana pobedila Napoli u Napulju i Milan na San Siru. Pored te dve gostujuće pobede savladali su i Đenovu na trani, pa su sada u seriji od tri uzastopne gostujuće pobede. Sada im u goste dolazi drugi klub iz italijanske velike luke, a simptomatično je da Specija ima više problema kada igra na svom Alebertu Piku. Kao domaćini nisu slavili na ečetiri prethodne utakmice, a rivali su bili mnogo slabiji nego što su to Napoli i Milan.

Sampdorija

Mic po mic i Sampdorija je stigla u opasnu zonu. Đenovljani su sakupili samo 20 bodova i trenutno su na 16. mestu sa samo četiri boda više od prvog tima u zoni ispadanja. To nije ni čudo s obzirom da je ovaj tim ima pet utakmica u nizu bez pobede, a prethodne tri su izgubili, od toga dve na svom stadionu od Kaljarija i Torina. Umela je Sampdorija da pobedi u gostima, i to tri puta ove sezone. Uspeli su sva tri boda da donesu iz Salerna, Empolija i sa stadiona gradskog rivala Đenove. U utorak su imali obaveze u Kupu Italije, ali su sa tim takmičenjem završili za ovu sezonu, pošto ih je u Torinu sa 4:1 pobedio branilac ovog trofeja, tim Juventusa.

Predlog

Ma koliko je Specija u ovom trenutku u boljoj situaciji, a pre svega u formi, na tabeli ove dve ekipe deli samo dva boda. Specija, ruku na srce, ima jednu utakmicu manje odigranu, ali navijače ovog tima brine učinak na domaćem terenu. U prvom delu sezone Sampdorija je pobedila Speciju sa 2:1, ali je istim rezultatom Specija dobila prošlogodišnji duel sa Đenovljanima. Na dosadašnja tri meča između ove dve ekipe u Seriji A palo je ukupno deset golova, a uvek je došla igra GG3+. Očekujemo bar tri gola i sada, a pobednik je krajnje neizvestan. Za 3+ u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.