Sreda, 26/01 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
26/01Anderleht vs Serkl Briž1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/01/2022 20:10
U sredu se nastavljaju mečevi 24. kola belgijskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Anderlehta i Serkl Briža. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Anderleht

Fudbaleri Anderlehta igraju dosta dobro ove sezone i trenutno se ovaj tim nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Antverpen i Klub Briž koji dele drugu poziciju.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih belgijskih timova slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Mehelena, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Na poslednjih pet susreta četvrtoplasirani tim na tabeli je ostvari tri trijumfa, uz dva remija, a kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Anderleht ostvario pet trijumfa, pet remija i samo jedan poraz.

Serkl Briž

Što se tiče Serkl Briža, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli, a ono što i te kako treba naglasiti je da ovaj tim u poslednje vreme igra fenomenalno.
Naime, na poslednjih pet susreta desetoplasirani tim na tabeli je ostvario čak četiri trijumfa i samo jedan poraz.
U prošlom kolu je Serkl Briž slavio na svom terenu protiv Varegema, i to bez većih problema pošto je taj duel završen rezultatom 3:1.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je ovaj tim odigrao jedanaest mečeva van svog terena i ostvario pet trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Naš predlog

Iako gosti igraju sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da će Anderleht ipak nastaviti sa odličnim partijama na domaćem terenu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.