Subota, 29/01 - Fudbal, Rumunija, Liga I
29/01Sepsi vs CS U CraiovaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/01/2022 08:44
Od petka se nastavlja rumunski šampionat, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sepsija i Krajove. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Sepsi

Primarni cilj Sepsija će kao i prošle sezone naravno biti opstanak u društvu najboljih, a utisak je da navijači trenutno imaju dosta razloga za zadovoljstvo obzirom da se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli.
U prvom kolu posle zimske pauze, ova ekipa je poražena na gostovanju kod Botošanija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala jedanaest susreta na svom stadionu i ostvarila tri trijumfa, pet remija i tri poraza.

Krajova

Što se Krajove tiče, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz čak 23 boda manjka u odnosu na prvoplasirani Kluž.
Na poslednjih pet susreta je tim koji je pre početka prvenstva smatran za jednog od glavnih kandidata za osvajanje titule ostvario jedan trijumf uz četiri remija.
U prvom kolu nakon zimske pauze Krajova je slavila na svom terenu protiv Rapida iz Bukurešta, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče mečeva na strani do sada je ovaj tim odigrao jedanaesat mečeva van svog terena i upisao tri trijumfa, tri remija i pet poraza.

Naš predlog

Ako uzmemo u obzir da će i jedni i drugi ići na trijumf, vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan i te kako efikasan duel zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.