Subota, 29/01 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
29/01Ros Kaunti vs RendžersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
27/01/2022 08:59
U subotu se nastavljaju mečevi u najkvalitetnijem rangu škotskog fudbala, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ros Kauntija i Rendžersa. Duel između ova dva tima je zakazan za 13 časova i 30 minuta.
Ros Kaunti

Svakako da će primarni cilj Ros Kauntija biti opstanak u društvu najboljih, što ruku na srce neće biti nimalo lak zadatak obzirom da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na desetom mestu na tabeli uz samo šest bodova viška u odnosu na poslednjeplasirani Sent Džonson.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Dandija, koji im je ujedno i direktan konkurent u borbi za opstanak, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Ros Kaunti odigrao deset mečeva kao domaćin i ostvario tri trijumfa, tri remija i četiri poraza.

Rendžers

Fudbaleri Rendžersa ne pružaju toliko dobre partije kao što je to bio slučaj prošle sezone, ali se i pored toga ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Seltik, i već sada je jasno da će ova dva najljuća rivala do kraja šampionata voditi veliku borbu za naslov prvaka.
U prošlom kolu je Rendžers uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Livingstona, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče partija na strani, do sada je lider na tabeli odigrao deset mečeva na strani i ostvario osam trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.

Naš predlog

Ako se osvrnemo na tradiciju, na međusobnim mečevima između Ros Kauntija i Rendžersa uvek pada dosta golova, pa je tako na poslednja četiri susreta ova dva tima postignut ukupno 21 gol, zbog čega vam i ovog puta predlažemo da se fokusirate na golove i probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.