Nedelja, 30/01 - Fudbal, Španija, Segunda
30/01Real Oviedo vs AlmeríaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
28/01/2022 18:17
Španska Segunda je jako interesantna ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od poslednjih duela 25. kola u kom će Ovijedo na svom terenu ugostiti Almeriju. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Ovijedo

Veliko je pitanje da li će fudbaleri Ovijeda na kraju uspeti da dođu do plasmana na šestu poziciju, pošto se u ovom trenutku nalaze na desetom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Đironu, a poznato je da je ta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva fudbaleri Ovijeda su ostvarili samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Tenerifa, pošto je taj meč završen sa više nego ubedljvih 4:0.

Almerija

Almerija slovi za jednog od glavnih favorita za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, međutim, mora se priznati da ova ekipa ima dosta problema u poslednje vreme.
Naime, Umar Sadik i drugari se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Eibar, od koga je upravo ova ekipa i poražena u prošlom kolu na svom terenu, kada je bilo 0:2.
Na četiri poslednja susreta drugoplasirani tim na tabeli ne zna za trijumf, a u tom periodu je Almerija doživela čak tri poraza, uz remi na teškom gostovanju kod Las Palmasa kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Oba tima imaju dosta problema u poslednje vreme, i veoma teško je prognozirati konačan ishod ovog duela, ali je utisak da će ovo biti duel koji će nam doneti dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.