Subota, 29/01 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
29/01Magdeburg vs Saarbrücken1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/01/2022 18:29
U subotu je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Magdeburga i Sarbrikena. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova i 55 minuta.
Magdeburg

Fudbaleri Magdeburga igraju fenomenalno ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će ova ekipa bez većih problema doći do plasmana u Cvajtu, što je i jeste bio primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
Naime, trenutno se Magdeburg nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sarbriken, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario tri trijumfa i dva remija, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Duizburga, kada je bilo 0:5.

Sarbriken

I Sarbriken igra izuzetno dobro ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će ova simpatična ekipa do kraja šampionata voditi veliku borbu za direktan plasman u Cvajtu, obzirom da se u ovom trenutku Sarbriken nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na trećeplasirani Kajzerslautern.
Na poslednjih pet mečeva drugoplasirani tim na tabeli je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je Sarbriken slavio na svom terenu protiv drugog tima Borusije iz Dortmunda, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada je drugoplasirana ekipa na tabeli ostvarila pet trijumfa, četiri remija i dva poraza.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje dosta uzbuđenja na ovom susretu obzirom da će snage odmeriti trenutno prvoplasirana i drugoplasirana ekipa na tabeli.
Prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja igra fantastično u poslednje vreme, a pogotovu to mislimo na domaći teren, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.