Subota, 29/01 - Fudbal, Mađarska, NB I
29/01Újpest vs Ferencváros1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/01/2022 19:23
Nakon nešto više od mesec dana u subotu se nastavlja mađarsko prvenstvo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ujpešta i Ferencvaroša. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Ujpešt

Fudbaleri Ujpešta imaju dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do kraja boriti za opstanak, obzirom da u ovom trenutku ima dva boda viška od MTK-a, koji se nalazi na poziciji koja nažalost vodi u niži rang.
U poslednjem kolu pred zimsku pauzu, Ujpešt je doživeo poraz na gostovanju kod Zalagersega, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Ujpešt odigrao osam mečeva kao domaćin i ostvario tri trijumfa, dva remija i tri poraza.

Ferencvaroš

I ovog puta Ferencvaroš slovi za glavnog favorita za osvajanje titule šampiona Mađarske, a u ovom trenutku je situacija takva da se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Kisvardu i trećeplasiranu Puškaš Akademiju.
U poslednjem kolu pred zimsku pauzu Ferencvaroš je upravo i poražen na gostovanju kod Puškaš Akademije, a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je bio ukupno četvrti poraz u šampionatu za lidera na tabeli.
Što se tiče partija na strani, do sada je prvoplasirani tim na tabeli ostvario šest trijumfa van svog terena i dva poraza.

Naš predlog

Lider na tabeli želi pobedom da otvori prolećni deo šampionata, i mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.