Subota, 29/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
29/01Kardif Siti vs Notingem ForestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
28/01/2022 20:23
U dueli Velšana i \'\'šumara\'\' gosti su ti koji su u boljoj formi. Meč na \'\'Milenijumu\'\' u Kardifu igra se u nedelju u 17 časova.
Kardif Siti

Velški tim može biti zadovoljan samo startom sezone, sve ostalo, bar za sada, bilo je za brzi zaborav. Tabela Ćempionšipa sve govori, Kardif je tek na 20 mestu i predstoji mu borba za očuvanje statusa drugoligaša, mada je na početku izgledalo da će se boriti za povratak u Premijer ligu. Za njih je dobro što je Barnsli preslab ove sezone i već je bukvalno otpisan, a Derbi ima kaznu od 21 boda, koja i njih stavlja u tešku situaciju. Kažnjen ne i Reding, a kvalitet Piterboroa je upitan, pa ipak smatramo da Kardif ne bi smeo da ima mnogo problema oko opstanka. Naravno, moraće što pre da počnu da pobeđuju, pošto u šest prethodnih kola imaju četiri poraza i samo dva remija.

Notingem Forest

Za razliku od svog rivala \'\'šumari\'\' mnogo bolje izgledaju sada nego na početku sezone. Pitanje je samo da li su zakasnili, mada su ve sada na 7. mestu, tik ispod crte koja deli timove koji idu u doigravanje. Plasman u plej-of mora da bude krajnji cilj tima iz Notingema, pošto dve vodeće ekipe imaju veliku prednost. Borba za šestu poziciju, ili nekku bolju, neće biti laka. Na to računa više od pola lige, ali i Forest ima svoje adute. Nešto lakši raspored na pčetku 2022. godine \'\'šumari\'\' su maksimalno iskoristili i u januaru su vezali četiri trijumfa. tri puta su pobedili u Čempionšipu, a jednom su uspešni bili i u FA kupu, u kome su iz daljeg takmičenja izbacili ekipu Arsenala. Ta pobeda je donela veliko samopouzdanje ekipi, pa su u naredna tri kola savladali redom Milvol, Derbi i Barnsli.

Predlog

Mada su u boljoj formi, gosti će biti na velikom iskušenju u Kardifu. Klub iz glavnog grada Velsa, i pored lošeg plasmana, jači je od Barnslija, možda i od Derbija, pa te pobede koje su za Forestom, ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ali, \'\'šumari\'\' su klub koji je dva puta bio na krovu Evrope, doduše dosta davno. U prvom delu sezone Kardif je slavio u Notingemu, a sada očekujemo tvrd meč sa malo golova. Predlog je 0-2 gola, a koeficijent iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.