Nedelja, 30/01 - Fudbal, Španija, Segunda
30/01Ibiza-Eivissa vs Real Zaragoza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/01/2022 22:10
Poslednji meč 25. kola španske Segunde se igra na Ibici, gde će istoimena ekipa dočekati Saragosu. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Ibica

Fudbaleri Ibice su prošle sezone igrali sjajno i došli do plasmana u Segundu, pa je sigurno da će pre svega glavni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu, ali se mora priznati da novajlija u Segundi igra fantastično u poslednje vreme.
Naime, Ibica je na tri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Malage, što je verovatno bio i najbolji meč Ibice u ovogodišnjem izdanju Segunde, obzirom da je krajnji rezultat susreta bio 0:5.

Saragosa

Dosta više smo očekivali od Saragose kada je ova sezona u pitanju, pošto se u ovom trenutku ovaj tim nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na ekipe koje se nalaze u najopasnijoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji redovni učesnik najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala ne zna trijumf, a u tom periodu je ova ekipa doživela čak tri poraza, uz dva remija.
U prošlom kolu je Saragosa ruku na srce odigrala jedan solidan meč i remizirala na svom terenu protiv drugopaslasiranog Valjadolida, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Ibica igra fantastično u poslednje vreme zbog čega im i dajemo veliku prednost u duelu sa Saragosom, koja ima dosta problema u poslednjih nekoliko mečeva, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.