Nedelja, 30/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
30/01Estoril vs Pasos de Fereira1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/01/2022 22:22
U ponedeljak je na programu dva meča u okviru 20. kola portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estorila i Fereire. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Estoril

Fudbaleri Estorila su odlično startovali u ovogodišnjem izdanju Primeire, međutim, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve slabije partije.
Trenutno se Estoril nalazi na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na petoplasirani Žil Visente, a poznato je da je to peto mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u evropska takmičenja, konkretno u Ligu Konferencija.
Ipak, na poslednjih pet mečeva sedmoplasirani tim na tabeli ne zna za trijumf, a u tom periodu je Estoril jednom remizirao i doživeo čak četiri poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Aruke kada je bilo 1:2.

Fereira

U prethodnih nekoliko godina Fereira nije previše brinula oko opstanka u društvu najboljih, međutim, utisak je da bi ovaj tim ove sezone mogao da ima određenih problema.
Naime, u ovom trenutku se ovaj simpatični tim nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na ekipu koja se nalazi na poziciji koja na kraju Primeire znači i selidbu u niži rang.
U poslednje vreme Fereira igra promenljivo pa je tako na pet poslednjih susreta ovaj tim ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Boaviste, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Estoril je igrao fenomenalno većim delom šampionata, međutim u poslednje vreme ovaj tim ima dosta problema.
Ipak, ni Fereiri ne cvetaju ruže, i mišljenja smo da je ovaj meč idealna prilika za prvi trijumf domaćina nakon pet susreta bez pobede, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.