Utorak, 01/02 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Azija
01/02Oman vs Australija1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
31/01/2022 08:51
U utorak se nastavljaju kvalifikacije za plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti održano ove godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Omana i Australije. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Oman

Kako vreme prolazi tako i selekcija Omana polako ali sigurno gubi sve šanse da se nađe u borbi za Mundijal.
Naime, u ovom trenutku se ova selekcija nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Australiju, koja im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Oman doživeo svoj četvrti poraz u ovim kvalifikacijama i to na gostovanju kod Saudijske Arabije, koja je trenutno lider na tabeli, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu od sada je Oman ostvario jedan trijumf i dva poraza.

Australija

I pre početka kvalifikacija Australija je važila za jednog od glavnih favorita za plasman na Mundijal, međutim, utisak je da je ova selekcija za sada mogla i morala dosta više.
Naime u ovom trenutku se "kenguri" nalaze na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Saudijsku Arabiju i dva boda manje u odnosu na drugoplasirani Japan.
Inače, poznato je da to treće mesto donosi baraž meč sa timom iz Južne Amerike u kome je retko kad predstavnik Azije/Okeanije favorit.
U prošlom kolu su Miloš Degenek i drugari bez većih problema slavili na svom terenu protiv Vijetnama, a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Naš predlog

Sve osim pobede Australije bi bilo ogromno iznenađenje, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.