Nedelja, 06/02 - Fudbal, Turska, Superliga
06/02Konjaspor vs Giresunspor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/01/2022 09:14
U petak se nakon dvonedeljne pauze nastavlja turski šampionat, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Konjaspora i Giresuna. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Konjaspor

Fudbaleri Konje su bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja turske Superlige obzirom da se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Trabzon, ali i čak sedam bodova viške od trećeplasirane Alanije.
Poznato je da ta druga pozicija na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a kako sada stvari stoje velika je verovatnoća da ćemo upravo Konju i gledati u kvalifikacijama za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, iako ima još dosta da se igra.
U poslednjem kolu pred ovu pauzu, Konja je slavila na gostovanju kod Altaja, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Giresun

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da će primarni cilj Giresuna biti opstanak u društvu najbojih, a trenutno je situacija takva da se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestoj poziciji koja je ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi opstanak u najkvalitetnijem rangu turskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila samo jedan trijumf i to mimo svih očekivanja na gostovanju kod Galatasaraja, kada je bilo 0:1.
U prošlom kolu je Giresun doživeo novi poraz i to na svom terenu protiv trećeplasirane Alanije koja igra sjajno ove sezone, a taj duel je završen rezultatom 1:3, što je bio ukupno jedanaesti poraz za šesnaestoplasiranu ekipu na tabeli.

Naš predlog

Smatramo da će i nakon ove mini pauze Konja nastaviti sa sjajnim partijama zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.