Nedelja, 06/02 - Fudbal, Španija, La Liga
06/02Hetafe vs Levante1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
31/01/2022 09:22
Premijerni meč 23. kola španske La Lige se igra u predgrađu Madrida gde će fudbaleri Hetafea dočekati Levante. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Hetafe

Iako je Hetafe imao dosta problema na startu sezone, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije i trenutno se ono što je svakako najbitnije tim iz predgrađa Madrida nalazi van opasne zone, tačnije na šesnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je Hetafe uspeo nekako da izvuče bod na teškom gostovanju kod Real Sosijedada, a taj duel je završen bez golova.
Inače, ova ekipa u poslednje vreme igra fantastično na domaćem terenu, pošto na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, a u tom periodu je šesnaestoplasirani tim na tabeli ostvario četiri trijumfa uz samo jedan remi.

Levante

Malo ko je zaista očekivao da će Levante koji je godinama unazad šampionate završavao na sredini tabele, igrati ovako loše ove sezone.
Naime, u ovom trenutku se tim iz Valensije nalazi na poslednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje najozbiljniji je kandidat da se na kraju ovogodišnjeg izdanja La Lige preseli u Segundu.
U prošlom kolu je Levante doživeo novi poraz i to na svom terenu od Kadiza, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, treba napomenuti da je tim iz Valensije najgori gost u ligi pošto je na deset odigranih mečeva doživeo čak osam poraza uz dva remija.
Tek pre dva kola je Levante ostvario svoju prvu pobedu u prvenstvu i to na domaćem terenu protiv Majorke kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Hetafe igra sjajno na domaćem terenu u poslednje vreme, a na sve to ovog puta im dolazi najlošija gostujuća ekipa u ligi, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da probate sa jedinicom koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.