Sreda, 02/02 - Košarka, Međunarodni, Eurocup
02/02Virtus Bologna vs KK BudućnostUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 86.50
8 / 10 Ulog
31/01/2022 22:11
Podgoričani su napravili veliko iznenađenje kada su pobedili Virtus u prvoj utakmici. Revanš se igra u utorak u 20.30 u Bolonji.
Virtus

Sigurno je da je Virtus jedno od neprijatnijih iznenađenja ove sezone u Evrokupu. Svi su ih pre početka proglasili, uz Partizan, za prvog favorita za osvajanje ovog takmičenja i plasman u Evroligu ali je tako bilo i ranijih sezona, pa na kraju ništa. Odigrali su deset utakmica, a izgubili već četiri. Grupa je ujednačena, pa su ispred njih Kran Kanarija sa dva poraza, Valensija sa tri i Podgoričani koji su isto četiri puta poraženi. U prethodnom kolu ubedljivo su u Nemačkoj poraženi od Ulma, a poslednji meč na svom parketu jedva su dobili protiv francuskog Burga, i to sa poenom razlike. Ima tu i objektivnih okolnosti, povrede i virus oštetili su Virtus, a već duže vreme nema povređenog Miloša Teodosića u timu. Ipak, i bez njega Skariolo ima respektibilan sastav, tu su Vims, Belineli, Žaite i ostali.

Budućnost

Ekipa iz Podgorice može da bude zadovoljna učinkom od sedam pobeda i četiri poraza, ali su u prethodna dva kola doživeli katastrofalne poraze. Prvo ih je Ulm u \'\'Morači\'\' pobedio sa 31 poenom razlike, a onda su u Valensiji primili 103 poena i izgubili sa 27 koševa razlike. Nema sumnje da će Budućnost igrati u plej-ofu, samo je pitanje sa koje pozicije će ući u doigravanje. Na stranu Evrokup, Budućnost je igrala važan meč pre dva dana u ABA ligi. Posle dramatične završnice uspeli su da slave, ali su neke sudijske odluke bile kontoverzne na samom kraju. Dolaskom Perija iz Panatinaikosa Budućnost ima triling odličnih plejmejkera i mogu biti opasni za svaku ekipu. Odbrana je nešto slabija u poslednje vreme, primaju dosta poena, ali na sreću Aleksandra Džikića, dosta i postižu. Protiv Cedevita Olimpije najefikasniji u timu iz Podgorice bio je Džastin Kobs, dok su dvocifreni bili i Atić, Micov, Rid i Sili.

Predlog

U prvoj utakmici ova dva rivala u \'\'Morači\'\' Budućnost je iznenadila Virtus, i sve kladioce, i slavila sa 4 poena razlike. Zanimljivo je da su u 2021. godini Budućnost i Virtus odigrali tri meča, dva u prethodnoj sezzoni, a tada je oba puta slavio tim iz Bolonje. Virtus ne sme sebi da dozvoli još jedan neuspeh, pogotovo na svom parketu, pa smo ubeđeni u trijuf italijanskog predstavnika. Kvota je mala, pa se opredeljujemo za koševe domaćina. Naš predlog su + poene Virtusa, a granica je na 86,5 poena. Za više od tog broja u kladionici Meridianbet kvota je 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.