Nedelja, 06/02 - Fudbal, Turska, Superliga
06/02Fenerbahče vs Istanbul Bašakšehir1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/02/2022 15:30
U subotu su na programu novi mečevi u okviru prvog kola prolećnog dela turskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fenerbahčea i Bašakšehira. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Fenerbahče

Fudbaleri Fenerbahčea se nisu proslavili u dosadašnjem toku šampionata, i trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Konju, a upravo to drugo mesto i jeste primarni cilj ovog tima obzirom da ta pozicija donosi plasman u Ligu šampiona.
Ruku na srce, u poslednje vreme Fener igra dosta bolje nego što je to slučaj bio većim delom sezone, a u prošlom kolu je tim iz Istanbula remizirao na nimalo prijatnom gostovanju kod Sivaspora, kada je bilo 1:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala jedanaest mečeva kao domaćin i ostvarila šest trijumfa, tri remija i dva poraza.

Bašakšehir

Bašakšehir je za razliku od Fenera dosta dobro započeo ovo prvenstvo, međutim, kako vreme prolazi tako i ovaj tim pruža sve slabije partije.
Naime, Bašakšehir se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Alaniju, ali treba podsetiti da je pre desetak kola ovaj tim bio na drugom mestu.
Na poslednja četiri meča ova ekipa ne zna za trijumf, a u tom periodu je Bašakšehir doživeo dva poraza i dva remija.
U prošlom kolu je tim iz Istanbula poražen na svom terenu od Goztepea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Fener polako ali sigurno diže svoju formu, dok gostima ne cvetaju ruže u poslednje vreme, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fenomenalnu kvotu 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.