Nedelja, 06/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
06/02Monako vs LionDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/02/2022 15:38
Poslednji susret subotnjeg programa francuske Lige 1 se igra u Kneževini, gde će fudbaleri Monaka u derbiju kola dočekati Lion. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Monako

Ono što je nekako karakteristično za Monako kada je ova sezona u pitanju su svakako izuzetno promenljive partije.
Primera radi, ekipa iz Kneževine je na poslednjih pet susreta ostvarila dva trijumfa, doživela dva poraza i jednom remizirala.
U prošlom kolu je nekadašnji finalista Lige šampiona poražen na gostovanju kod Monpeljea, u jednom fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.
Trenutno se Monako nalazi na osmom mestu na tabeli, a kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala jedanaest mečeva kao domaćin i ostvarila šest trijumfa, tri remija i dva poraza.

Lion

Tim sa Žerlana nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi tako i Lion pruža sve bolje partije.
Sigurno da će nam to najbolje potvrditi i tri vezana trijumfa, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je Lion na svom terenu posle preokreta savladao Marsej, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Trenutno se tim sa Žerlana nalazi na sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na upravo trećeplasirani Marsej, i nema nikakve sumnje da će upravo ta pozicija i biti primarni cilj Boatenga i drugara, obzirom da to mesto na kraju donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Naš predlog

Veoma teško je prognozirati ovaj susret obzirom da će i jedna i druga ekipa sasvim sigurno ići na sva tri boda, međutim, mišljenja smo da će i Monako i Lion postići makar po jedan gol na ovom duelu, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.