Nedelja, 06/02 - Fudbal, Italija, Serija A
06/02Juventus vs Verona1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/02/2022 15:48
U nedelju nas očekuje nekoliko veoma interesatnih mečeva u okviru 24. kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Juventusa i Verone. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Juventus

Ako je neka ekipa odradila dosta dobar prelazni rok, onda je to svakako Juventus koji je doveo Dušana Vlahovića i pojačao se upravo onamo gde je i bio najtanji, a to je napadačka linija.
Ruku na srce, bilo je i nekoliko odlazaka iz Torina, pošto su klub napustili Kuluševski i Betankur, koji svakako nisu bili u prvom planu u poslednje vreme.
U prošlom kolu je inače "stara dama" remizirala na teškom gostovanju kod Milana, a taj duel je završen bez golova.
Trenutno se Juventus nalazi na petom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje do poslednjeg kola mu predstoji velika borba za plasman u Ligu šampiona.

Verona

Verovatno veoma mali broj ljudi zna za podatak da Verona na poslednja četiri međusobna susreta sa Juventusom ne zna za poraz.
Naime, ekipa iz grada ljubavi je ostvarila dva trijumfa i dva remija, a do poslednje pobede nad "starom damom" tim iz grada ljubavi je došao u prvom delu sezone kada je slaviosa 2:1.
Trenutno se izabranici Igora Tudora nalaze na devetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su na svom terenu savladali Bolonju, pošto je taj meč završen rezultatom 2:1.
Ukoliko se ovako nastavi, utisak je da će se Verona umešati u borbu za plasman u Ligu Konferencije, pošto Verona trenutno ima pet bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Romu.

Naš predlog

Nakon četiri neuspeha u međusobnim okršajima sa Veronom, Juventus prosto mora da trijumfuje na ovom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.