Nedelja, 06/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
06/02Sporting CP vs FamalicãoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/02/2022 16:02
Jedan od poslednjih mečeva 21. kola portugalske Primeire se igra u Lisabonu gde će fudbaleri Sportinga dočekati Famalikao. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Sporting

U ovom trenutku se tim iz Lisabona nalazi na drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na Porto, što nije nimalo naivna razlika.
Sve je do pre nekoliko kola izgledalo sjajno ali je onda aktuelni šampion prvo poklekao na gostovanju kod Santa Klare u jednom fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 3:2, a nakon toga i u prošlom kolu su “Lavovi” poraženi na svom terenu od Brage, obzirom da je taj meč završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su mečevi na domaćem terenu u pitanju, aktuelni šampion je do sada ostvario osam trijumfa, jedan remi i doživeo jedan poraz.

Famalikao

Kako sada stvari stoje, utisak je da će se fudbaleri Famalikaa do poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih.
Naime, ova simpatična ekipa koja je pre nekoliko godina bila pravi hit Primeire se trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva znači i baraž meč sa trećeplasiranim timom iz Segunde.
Na poslednjih pet mečeva Famalikao je ostvario samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na svom terenu protiv Aruke koja im je ujedno i direktan konkurent u borbi za opstanak, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Svakako da je Sporting veliki favorit na ovom duelu koji će biti odigran u Lisabonu, a pored toga smo mišljenja da će nam ovaj susret doneti i baš dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.