Subota, 05/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
05/02Herta BSC vs Bohum1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/02/2022 19:39
Za domaćina je ova utakmica možda presuda u nastojanju da uđu u mirnije vode. Meč na Olimpijskom stadionu u Berlinu igra se u petak u 20.30.
Herta

Berlinci su bez pobede u 2022. godini, odigrali su tri meča u prvenstvu i jedan u Kupu, a samo su protiv Volfsburga igrali nerešeno. U prvenstvu su izgubili dva puta na svom terenu, od Kelna i Bajerna, a i iz DFB kupa su ispali na Olimpijskom stadionu od gradskog rivala Uniona. Sigurno je da je taj poraz navijačima najteže pao, ne samo jer u kupu nema popravnog, već i zbog činjenice da je sada svima jasno da je preimat u glavnom gradu preuzeo Union. U prethodnom kolu protiv Bajerna nisu imali gotovo nikakve šanse, a jedino što su uspeli bio je počasni pogodak u kasnoj fazi meča.

Bohum

Moramo da priznamo da smo prijatno iznenađeni igrom i rezultatima Bohuma u poslednje vreme. Posle slabog učinka na početku izgledalo je da se povratnik neće dugo zadržati u Bundesligi, ali kako je vreme odmicalo Bohum je bio sve sigurniji i sada je daleko od zone ispadanja. Naravno, opstanak još nije obezbeđen i do tog cilja preostalo je mnogo posla, ali je Bohum dobrim rezultatima stekao dobru početnu poziciju i, što je najbtnije, stekao samopouzdanje da može ravnopravno da se nosi sa skoro svim bundesligašima. U tri kola koja su odigrana u 2022. godini Bohum je zabeležio pobedu, poraz i remi, a u tom intervalu uspeo je da se plasira u četvrtfinale DFB kupa tako što je izbacio Majnc, tim od koga su jedino poraženi u ovoj godini.

Predlog

U prvom delu sezone Herta je lako osvojila bodove u Bohumu i tada smo pomislili da je ovaj tim zalutao u elitu, u koju se vratio nakon dve decenije. Međutim, sada su se stvari promenile, pa je Herta u situaciji da mora da dobije ovaj meč. Gosti imaju tu privilegiju da mogu biti relativno rasterećeni, a kad je tako i svako iznenađenje je moguće. Ovog puta smatramo da će motiv domaćina presuditi i da će Herta uspeti da pobedi Bohum i drugi put. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.