Nedelja, 06/02 - Fudbal, Španija, La Liga
06/02Mallorca vs CádizDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
04/02/2022 19:06
Posle ispadanja iz Kupa kralja obe ekipe se okreću prvenstvu i pokušaju da izbore opstanak u La Ligi. Meč na Balearima igra su u subotu u 16.15.
Majorka

Ekipa sa Balearskih Ostrva imala je svojij dobrih momenata ove sezone, ali su posle četiri vezana poraza došli nadomak zone ispadanja. Majorka je sada na 17. mestu, tik iznad crte, a imaju dva boda više, uz utakmicu manje, od Kadiza, njihovog sadašnjeg rivala. U sredu su završili i takmičenje u Kupu kralja porazom u četvrtfinalu od Rajo Valjekana u predgrađu Madrida. Poslednju pobedu u La Ligi Majorka je ostvarila pre dva meseca, kada su senzacionalno slavili na Vanda Metropolitanu protiv Atletiko Madrida. Posle te pobede usledio je niz poraza u prvenstvu, ali i dve pobede u Kupu. Nažalost, kraj puta u najmasovnijem takmičenju dogodio se u madridskom predgrađu Valjehasu.

Kadiz

I gosti su igrali u četvrtfinalu Kupa kralja, ali su imali težeg rivala. Kadiz je gostovao na Mestalji u Valensiji i izgubio od domaćih \'\'Slepih miševa\'\' sa 2:1. Možda je za Kadiz tako i bolje, pošto se u La Ligi nalaze u nepovoljnom položaju. Oni su u zoni ispadanja i pored odličnih rezultata koje postižu na gostujućim terenima. Kadiz je na strani pobedio već tri puta, osvojio 12 bodova u 11 utakmica, ali ih je loš učinak na njihovom stadionu koštao boljeg plasmana. Oni su jedini tim bez domaće pobede, na 11 utakmica imaju šest remija i pet poraza. Na prethodnom gostovanju osvojili su sva tri boda protiv Levantea u Valensiji, kada je na njihovoj klupi debitovao trenerSeđi Barhuan, koji je nasledio Serveru, a još se pamti i njihov remi sa Realom na \'\'Santijago Bernabeuu\'\'.

Predlog

U prvom delu sezone u duelu ove dve ekipe u Kadizu bilo je 1:1. Tako je bilo i pre tri sezone kada su se sastali u Segundi. Uglavnom, njihovi mečevi ne obiluju golovima, pa su poslednjih šest završeni u intervalu 0-2 pogotka. Neće ni sada biti mnogo golova, ali je naš predlog dupla šansa na goste. Za x2 u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.